Skip links

De advocaten van DS Advocaten

Mr. J.C. Dingeldein

Studeerde af aan de Universiteit in Utrecht en is beëdigd als advocaat en procureur in 1990. Mr. Dingeldein is gespecialiseerd in arbeidsrecht en adviseert met name middelgrote ondernemingen op het gebied van ondernemingsrecht, huurrecht en insolventierecht. Daarnaast oefent mr. Dingeldein ook een algemene praktijk uit.

Mr. Dingeldein heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Arbeidsrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Mr. J.G.M. Stassen

Na haar studie aan de Universiteit in Utrecht is mr. Stassen beëdigd als advocaat en procureur in 1995. Mr. Stassen, lid van Insolad, vindt haar specialisme in het ondernemingsrecht en insolventierecht.

Mr. Stassen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Insolventierecht en Ondernemingsrecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Mr. L. Meijerink

Heeft Nederlands recht, met als specialisatie ondernemingsrecht, gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Nadat mr. Meijerink enkele jaren als paralegal werkzaam is geweest bij DS Advocaten is zij in 2019 beëdigd als advocaat. Met haar specialisme in het ondernemings- en insolventierecht oefent mr. Meijerink een praktijk uit die gericht is op de ondernemer, zowel in goede als in slechte tijden.