Skip links

De advocaten van DS Advocaten

Mr. J.G.M. Stassen

Na haar studie aan de Universiteit in Utrecht is mr. Stassen beëdigd als advocaat en procureur in 1995. Mr. Stassen, lid van Insolad, vindt haar specialisme in het ondernemingsrecht en insolventierecht.

Mr. Stassen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Insolventierecht en Ondernemingsrecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Mr. L. Meijerink

Heeft Nederlands recht, met als specialisatie ondernemingsrecht, gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Nadat mr. Meijerink enkele jaren als paralegal werkzaam is geweest bij DS Advocaten is zij in 2019 beëdigd als advocaat. Met haar specialisme in het ondernemings- en insolventierecht oefent mr. Meijerink een praktijk uit die gericht is op de ondernemer, zowel in goede als in slechte tijden.

Mr. E.H. Hoeksma
Na zijn studie rechten aan de universiteit van Groningen (RUG) is Hans in 1983 beëdigd als advocaat. Hans is enige jaren actief geweest als cassatieadvocaat (advocaat bij de Hoge Raad der Nederlanden) en heeft daartoe een specialisatie-opleiding gevolgd. De laatste 20 jaar heeft Hans zich gespecialiseerd in het civiele aansprakelijkheidsrecht.
Hans heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd: verbintenissenrecht (omvat het aansprakelijkheidsrecht). Op grond van deze registratie is Hans verplicht jaarlijks 10 punten te behalen op dit gebied.