Skip links

Werkwijze van DS Advocaten

DS advocaten is een advocatenkantoor gespecialiseerd in het Ondernemingsrecht, Arbeidsrecht en Huurrecht. Maar ook voor Incassozaken kunt u bij DS advocaten terecht. DS advocaten bestaat uit advocaten met lange ervaring in deze rechtsgebieden, die een bewuste keus hebben gemaakt voor verregaande specialisatie en focus.

DS advocaten beschikt over kennis en ervaring om ook complexe juridische vraagstukken en procedures efficiënt tot een goed einde te brengen.

In de advisering staan snelheid, creativiteit en praktisch nut voorop. De vakkennis en de kwaliteit van advisering van DS advocaten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Iets wat u mag verwachten van een gerenommeerd kantoor. DS advocaten onderscheidt zich door een uitstekende beschikbaarheid, flexibiliteit, oplossingsgericht en een persoonlijke benadering.

Onze bewust overzichtelijk gehouden omvang maakt dit mogelijk, ook wanneer in teamverband wordt gewerkt.

Bij de keuze procederen of schikken trachten wij niet alleen de juridische en feitelijke kant van de kwestie in te schatten maar wij houden ook rekening met de proceseconomische factoren. DS advocaten acht het van belang om onze cliënt goed op de hoogte te houden over het verloop van hun zaak en samen met de cliënt de aanpak van het probleem te bespreken alsmede met elkaar de strategische beslissingen te nemen welke voor het verlenen van rechtsbijstand noodzakelijk zijn.

Al met al maakt het DS advocaten geschikt voor particulier, overheden, non profit organisaties en het bedrijfsleven

Werkwijze DS Advocaten