Skip links

Vastgoedrecht Projectontwikkeling – DS Advocaten

Bij vastgoedprojecten gaat er in de complexe verhoudingen tussen partners wel eens iets mis. DS advocaten kent de vastgoedmarkt en voorziet u, indien nodig, van gedegen juridisch advies.

In de relatie tussen bouwketenpartners, financiers, professionele vastgoedbeleggers, beheerders en overheden is het van groot belang passende samenwerkingsvormen te kiezen. Ook moet duidelijk op schrift worden gesteld wat ieders verantwoordelijkheden zijn. DS advocaten kan contracten voor u opstellen of deze nakijken op valkuilen. Maar zelfs bij een goed doortimmerd contract kan er onenigheid ontstaan. De grens tussen de verantwoordelijkheid van de opdrachtgever en die van de opdrachtnemer is soms flinterdun. Wij brengen uw rechten en risico’s in kaart en ondersteunen u bij het innemen van een stevige positie.

We kennen de commerciële vastgoedsector, de corporaties en de overheid. Ook zijn we volledig thuis op terreinen als publiekprivate samenwerking (PPS) en alle vormen van ‘design and build’-contracten. Bovendien weten we tot in detail hoe het zit met regelgeving rond vergunningen, onteigening en milieuzaken. Wilt u een goede start maken in een project of wilt u een einde maken aan een geschil? DS advocaten biedt praktische oplossingsmogelijkheden en informeert u over de bijbehorende risico’s. We adviseren u over de juiste aanpak en bieden waar nodig begeleiding.

Werkwijze DS Advocaten