Skip links

Vastgoedrecht – DS Advocaten

Een prettige woon- of werkruimte vindt iedereen belangrijk. De vraag is echter of u uw zaken op dit terrein goed heeft geregeld en de regels voldoende kent om problemen of conflicten in de toekomst te voorkomen?

Onze cliënten zijn onder meer projectontwikkelaars, woningcorporaties, makelaarskantoren, verenigingen van eigenaren en kleine zelfstandigen. Zij schakelen ons in wanneer er een conflict of probleem is ontstaan. Maar vaak ook begeleiden wij cliënten gedurende een project of zijn wij hun vaste adviseur en hoeft er van een probleem geen sprake te zijn. Ondernemingen die geen jurist in huis hebben, doen er sowieso verstandig aan om ons vanaf het begin bij een project te betrekken.

Vastgoedrecht
Onroerend goedzaken hebben voor bedrijven vaak administratieve en commerciële gevolgen. DS advocaten geeft advies bij verwerving, beheer en exploitatie van onroerend goed, het opstellen en beoordelen van contracten en algemene voorwaarden. Ook verlenen wij bijstand in geval van geschillen. Deze procedures hebben onder meer betrekking op (onder)aanneming, oplevering, (verborgen) gebreken en de koop en verkoop van onroerend goed.

Huurrecht
Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het huurrecht en staan wij zowel verhuurders als huurders van woon- en bedrijfsruimten terzijde. U kunt bij ons terecht voor advies en juridische begeleiding bij geschillen voor wat betreft onderhoud, onderhuur, renovatie, het beoordelen en opstellen van huurovereenkomsten, huurprijswijzigingen en ontruiming.

Werkwijze DS Advocaten