Skip links

Ondernemersrecht Insolventies & herstructurering – DS Advocaten

Zit u met uw bedrijf in zwaar weer? Overweegt u een faillissement aan te vragen? Of denkt u aan verkoop van uw bedrijf ?

Met uw visie in de hand bent u ooit uw bedrijf begonnen. Externe invloeden verdienen interne aansturing. Liquiditeitsproblemen, belasting, financiële zorgen, impulsieve of excessieve groei, faillissementen van debiteuren, moeilijkheden bij de bank, het zijn bekende problemen.

Aanvankelijk zag u het niet. Of u wilde het niet zien. U ging door met waar u goed in bent. Maar nu is er geen ontkomen meer aan. De bank gaat moeilijk doen. Crediteuren hangen aan de lijn. De brieven van de belastingdienst worden in naam der Koningin geschreven. Er moet iets gebeuren. En het moet goed gebeuren.

Daarom bent u bij DS advocaten aan het juiste adres. Want net als u, doen ook wij waar we goed in zijn. Wij zijn goed in fusies en overnames, bedrijfsopvolging, zakelijk krediet, saneringen, reorganisaties en in bedrijfsfinancieringen.

DS advocaten heeft advocaten met een jarenlange ervaring op het gebied van insolventie en herstructurering. Onze advocaten staan grote nationale en internationale cliënten bij in het kader van complexe herstructureringen en faillissementen, vaak ook met internationale aspecten. Zij hebben diepgaande kennis op het gebied van het insolventierecht en zekerhedenrecht. Dit stelt ons in staat om onze cliënten op effectieve wijze te adviseren, zowel bij faillissementen als bij herstructureringen buiten faillissement. Onze advocaten hebben zich de afgelopen jaren duidelijk gemanifesteerd in de top van dit vakgebied.

Specifieke onderwerpen waarover onze herstructureringsadvocaten onze cliënten bijstaan zijn bijvoorbeeld (internationale) herstructureringen buiten faillissement, de vestiging en uitwinning van zekerheidsrechten, aansprakelijkheid in faillissement, grensoverschrijdende insolventies en geschillen met de belastingdienst in verband met faillissementen.

Werkwijze DS Advocaten